Technisch- en Preventieadviseur voltijds (38u)

WZC Hof ter Waarbeek Asse
De sector van de ouderenzorg is in beweging en als groep wensen wij onze woonzorgcentra modern-technisch en kostenefficiënt verder uit te bouwen.

Als preventieadviseur ondersteun je de directies van de woonzorgcentra van de groep Solidum op vlak van veiligheidsaspecten voor de medewerkers en bezoekers binnen de 7 welzijnsdomeinen zoals beschreven in de Codex Welzijn op het Werk. Je werkt hiervoor nauw samen met de preventieadviseurs van de externe dienst voor preventie.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Frank Decorte, directie@waarbeek.be

Voor meer info neem een kijkje op www.solidum.be of bel naar 02/454 02 00

Je beschikt over een bachelor of masterdiploma in een technische richting (o.a. industrieel ingenieur in bouwkunde, elektriciteit, mechanica of Industriële wetenschappen) en je hebt min. 3 jaar relevante beroepservaring. Ervaring en affiniteit met de zorgsector is een troef.
Bij voorkeur beschik je over een diploma Preventieadviseur niveau II of ben je bereid om tijdens het eerste jaar van jouw tewerkstelling deze opleiding succesvol af te ronden.
Je beschikt over een ruime kennis over en hebt facilitymanagement, investeringsprojecten, duurzaamheid, energiebesparende maatregelen, edm.
Je bent analytisch sterk en werkt projectmatig en resultaatgericht. Je neemt initiatief en bent een communicatieve bruggenbouwer. Je werkt proactief, komt met vernieuwende oplossingen en voorstellen.
Je hebt een goede kennis van MS Office en autocad, brandpreventie, elektrische en HVAC-installaties.
Je hebt zeker een goede kennis van het Nederlands (dit is de taal op de werkvloer).
Een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconforme IFIC-verloning volgens ervaring.
Aangevuld met een elektrische bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, laptop, smartphone, 24 verlofdagen (aangevuld met dagen arbeidsduurvermindering volgens sector CAO).
Nu Toepassen