Het woonzorgcentrum is gelegen in een rustige residentiele straat, met enkel lokaal verkeer. De kamers zijn verdeeld over drie de bouwlagen; op het gelijkvloers is een gezellig cafetaria, met een veranda die uitkijkt over de mooie verzorgde tuin.

Alle kamers zijn ruime eenpersoonskamers, en in de nieuwbouw is ook één tweepersoonskamer voorzien, die al dan niet door een echtpaar kan worden bewoond.

Elke kamer beschikt over een individuele badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is volledig ingericht met comfortabele hoog-laag bedden en meubilair in huiselijke stijl. Er is televisie en radio aanwezig. Een modern kameroproepsysteem garandeert dat elke bewoner een medewerker kan oproepen indien gewenst.

Ook de drie kamers voor kortverblijf zijn ruime eenpersoonskamers, ingericht zoals de kamers voor vast verblijf. Het is hier evenwel niet toegestaan extra meubilair meer te brengen.

Begin 2020 werd er gestart met ingrijpende bouwwerken in het woonzorgcentrum : er wordt meer dan 1600 m² bijgebouwd aan ons gebouw, terwijl de bestaande infrastructuur die dateert van de jaren negentig, technisch en esthetisch wordt gerenoveerd. Er komen maar liefst 23 kamers in een nieuwe vleugel, elke afdeling zal beschikken over een eigen keukentje en gezellige leefruimte waar onze bewoners tezamen gezellige tijd kunnen doorbrengen. Kiné- en animatieruimte worden verruimd, er komen badkamers met snoezelbaden, de keuken wordt gemoderniseerd en het cafetaria wordt heringericht. Tenslotte komt er langs de Assesteenweg een nieuwe ingang waarbij u via de heraangelegde tuin in een ruime inkomhal en nieuwe kantoorruimtes terecht komt. Aan de kant van de vroegere ingang komt een binnentuintje.