Het woonzorgcentrum is gelegen in een rustige residentiële straat, met enkel lokaal verkeer. De kamers zijn verdeeld over drie (ipv de) bouwlagen, elk voorzien met badkamer-infrastructuur en een aparte dagzaal. Op het gelijkvloers kan je terecht in “De zoeten inval” voor een koffie of drankje en kijk je uit op de mooi verzorgde tuin.

Alle kamers zijn ruime eenpersoonskamers, en in de nieuwbouw is ook één tweepersoonskamer voorzien, die al dan niet door een echtpaar kan worden bewoond.

Elke kamer beschikt over een individuele badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamer is volledig ingericht met comfortabele hoog-laag bedden en meubilair in huiselijke stijl. Er is televisie, radio en frigo aanwezig. Een modern kameroproepsysteem garandeert dat elke bewoner een medewerker kan oproepen indien gewenst.

Ook de drie kamers voor kortverblijf zijn ruime eenpersoonskamers, ingericht zoals de kamers voor vast verblijf. Het is hier evenwel niet toegestaan extra meubilair meer te brengen.

Begin 2020 werd er gestart met ingrijpende bouwwerken aan het woonzorgcentrum : er werd meer dan 1600 m² bijgebouwd aan ons gebouw, terwijl de bestaande infrastructuur die dateert van de jaren negentig, technisch en esthetisch werd gerenoveerd. Er zijn maar liefst 23 kamers ondergebracht in een nieuwe vleugel. Elke afdeling beschikt over een eigen keukentje en gezellige leefruimte waar onze bewoners tezamen gezellige tijd kunnen doorbrengen. Kiné- en animatieruimte werden verruimd, er zijn nu badkamers met snoezelbaden, de keuken werd gemoderniseerd en het cafetaria werd heringericht. Langs de Assesteenweg is een nieuwe ingang waarbij u via de heraangelegde tuin in een ruime inkomhal en nieuwe kantoorruimtes terecht komt. Aan de kant van de vroegere ingang is er een binnentuintje aangelegd voor de bewoners.